Werkwijze

Nostalgische timmerwerken

Bouwbedrijf Buize B.V. heeft met luxe afwerking van trappen, kozijnen, deuren, carports en terrasoverkappingen bijgedragen aan de groeiende vraag naar luxe timmerwerken. Luxe timmerwerken vragen om ambachtelijke aanpak.

 

Bouwkavel

Natuurlijk wilt u zelf uw eigen huis bouwen, zoals u het wilt en op uw eigen grond. Het vinden van het juiste bouwkavel is een traject waarbij vallen en opstaan van toepassing is. Bouwgrond wordt zowel door particulieren als ook door gemeente aangeboden. Heeft u een bouwkavel gevonden en bent u op zoek naar een aannemer in Zeeuws-Vlaanderen? Voor het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis? Of zorgt uw eigen architect voor het ontwerp en wilt u daarnaast samenwerken met een vakkundige aannemer? Bouwbedrijf Buize B.V. ontwerpt en / of bouwt uw woonhuis. Alle stijlen zijn realiseerbaar. U zit niet vast aan standaard maatvoeringen of systemen. Mogelijkheden brengen wij in kaart en maken het kloppend met het plaatje in uw hoofd.

 

Metselwerken

Wij hebben meerdere disciplines in huis, waaronder metselwerk. Het metselen van diverse soorten schoon metselwerk tot ruwegevelstenen. Voor nieuwbouw verzorgen wij van A tot Z.

6

 

Aan en verbouwingen

Aan of uitbouw of deze nu geplaatst wordt doormiddel van prefab, houtskeletbouw. Er zijn tal van redenen waarom klanten bij ons aankloppen met vraag of wij een aanbouw voor hen kunnen realiseren. Op de begane grond kunnen verschillende redenen zijn waarom er gekozen wordt voor een aanbouw. Zo kan bijvoorbeeld de keuken of de woonkamer worden vergroot. Maar met een aanbouw kan men ook denken aan een garage of een carport. Is het de bedoeling dat de boven verdieping een aanbouw krijgt, dan brengt ook in deze aandachtspunten met zich mee.

 

Vergunningen voor de aanbouw

Er mag niet zomaar iets aan de woning veranderd worden. Zo zijn er regels die gelden voor wanneer iemand een aanbouw wilt laten plaatsen. Echter is een vergunning niet in alle gevallen nodig. U doet er verstandig aan om bij de gemeente navraag te doen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met Bouwbedrijf Buize B.V. Vaak kunnen wij u ook vertellen of een vergunning noodzakelijk dient voor uw aanbouw.

 

Offerte aanvragen

Bouwbedrijf Buize B.V. gaat graag voor u aan de slag. Vooraf brengen wij samen met u uw wensen in kaart / beeld en bespreken de mogelijke opties, mogelijkheden. Neemt u contact op door te bellen, +31 (0) 117 740001 of voor het verzenden van een email k.cevaal@h4a.nl

Contact opnemen

 

Bouwen wat kost dat?

Voor het maken van nieuwbouw / aanbouw of verbouw, wilt u weten wat de kosten zijn. Bij Bouwbedrijf Buize B.V. maken wij deze vooraf altijd inzichtelijk. Het is lastig om hier direct de kosten van een aan/ver/ nieuwbouw te vermelden, daar deze per situatie compleet anders zijn. U kunt het beste een offerte aanvragen voor de kosten van een bouw. Op deze manier komt u niet voor vervelende verrassingen te staan, maar weet u altijd waar u aan toe bent bij de realisatie van een bouwproject.

Offerte aanvragen


Offerte aanvraag

Na aan vraag van de offerte wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.